1. Bosch WGB256A5NL i-DOS

Bosch WGB256A5NL i-DOS Black Friday deal

5/5

Bosch WGB256A5NL i-DOS nodig? Check snel of je deze Bosch WGB256A5NL i-DOS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WGB256A5NL i-DOS.

Specificaties Bosch WGB256A5NL i-DOS

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGB256A5NL

Omschrijving van de Bosch WGB256A5NL i-DOS

Met de Bosch WGB256A5NL (serie 8) wasmachine ben je verzekerd van een grondig schone was, zelfs bij zeer grote ladingen. Deze wasmachine heeft namelijk een vulgewicht van maar liefst 10 kilogram, waardoor je al je beddengoed in één keer schoon kunt wassen. Maar dat is nog niet alles! Deze machine maakt gebruik van i-DOS, een innovatieve functie die ervoor zorgt dat het wasmiddel automatisch gedoseerd wordt. Vul simpelweg de wasmiddellade met jouw favoriete wasmiddel en scan de wasmiddelfles met de handige HomeConnect app. De wasmachine berekent nu precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor jouw wasgoed en de waterhardheid. Zo weet je zeker dat je kleding grondig schoon wordt en langer meegaat. Heb je een blouse die wat gekreukeld uit de kast komt? Gebruik dan het IronAssist programma. Met behulp van stoom verwijdert dit programma tot wel 50% van de kreukels uit je kleding, zodat je er altijd netjes en representatief uitziet. En wat te doen met die vervelende vlekken? Daar heeft de Bosch WGB256A5NL ook een oplossing voor. Met de anti-vlekkenfunctie kun je eenvoudig kiezen voor een programma dat speciaal ontworpen is om vlekken effectief te verwijderen. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over hardnekkige vlekken in je favoriete kledingstukken. Kortom, met de Bosch WGB256A5NL (serie 8) wasmachine haal.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Dankzij de Iron Assist stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken doordat het kreukels vermindert. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • De stoomfunctie is niet geschikt om muf geworden kleding op te frissen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WGB256A5NL i-DOS

Om te bekijken of je de Bosch WGB256A5NL i-DOS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WGB256A5NL i-DOS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals