1. black friday
  2. Bosch WGG04407NL

Bosch WGG04407NL Black Friday deal

5/5

Bosch WGG04407NL nodig? Check snel of je deze Bosch WGG04407NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WGG04407NL.

Specificaties Bosch WGG04407NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGG04407NL

Omschrijving van de Bosch WGG04407NL

Met de Bosch WGG04407NL wasmachine kun je op een energiezuinige manier maar liefst 9 kilogram wasgoed wassen. De ruime trommel biedt voldoende ruimte voor grote ladingen beddengoed, handdoeken of zelfs al je werkshirts van de hele week. Dankzij de 14 verschillende wasprogramma's is het eenvoudig om de juiste instellingen te vinden voor bijvoorbeeld je donkere truien of sportkleding. Maar dat is nog niet alles! Deze wasmachine is voorzien van een handig anti-vlekkensysteem, waarmee je zelfs de meest vervelende bloed- of grasvlekken snel en effectief uit je kleding kunt verwijderen. En als je last hebt van allergieën voor dierenharen of pollen, dan is het Hygiene Plus programma ideaal voor jou. Hiermee wordt je kleding op een hogere temperatuur gewassen, waardoor je geen last meer hebt van vervelende jeuk. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de Bosch WGG04407NL ook over de SpeedPerfect knop. Hiermee kun je in een handomdraai kiezen voor een supersnel wasprogramma, waardoor je tot wel 65% sneller schone kleding hebt. Kortom, met deze wasmachine ben je verzekerd van een efficiënte en grondige reiniging van al je kledingstukken, zonder hierbij concessies te doen aan energieverbruik of gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Je wast 65% sneller met hetzelfde wasresultaat door SpeedPerfect. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Met het programma Hygiene Plus verdwijnen dierenharen en pollen uit je kleding door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk.

Minpunten
  • Het heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Het heeft geen Iron Assist-functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WGG04407NL

Om te bekijken of je de Bosch WGG04407NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WGG04407NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.