Bosch WGG14408NL Black Friday deal

5/5

Bosch WGG14408NL nodig? Check snel of je deze Bosch WGG14408NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WGG14408NL.

Specificaties Bosch WGG14408NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGG14408NL

Omschrijving van de Bosch WGG14408NL

De Bosch WGG14408NL (serie 6) is een uiterst energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Hierdoor bespaar je gemiddeld tot wel € 290,- op je energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. Met een vulgewicht van 9 kilogram is deze wasmachine geschikt voor zowel kleine als grote huishoudens. Of je nu alleen woont of met zijn tweeën, met deze machine kun je de hele week was in één keer doen. Met het speciale Hygiene Plus programma zorgt de wasmachine ervoor dat je beddengoed grondig schoon wordt. Dit programma wast op een hoge temperatuur en voegt een extra spoelbeurt toe, waardoor allergenen zoals dierenharen worden verwijderd en je minder last hebt van een gevoelige huid. Daarnaast kun je met de SpeedPerfect functie de wastijd tot wel 65% verkorten. Dit betekent dat je nog sneller kunt genieten van schone kleding. Naast zijn energiezuinigheid en handige programma's, heeft de Bosch WGG14408NL ook een strak en modern design dat perfect past in elke wasruimte. Met zijn gebruiksvriendelijke bediening en stille werking zorgt deze wasmachine voor een prettige waservaring. Kortom, de Bosch WGG14408NL is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een energiezuinige en efficiënte wasmachine met vele handige functies.

Pluspunten
  • Met het Hygiene Plus-programma verdwijnen dierenharen en pollen uit je kleding door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS-functie om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist-functie, waardoor je geen kreukels kunt verminderen met stoom.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WGG14408NL

Om te bekijken of je de Bosch WGG14408NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WGG14408NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals