1. black friday
  2. Bosch WGG244A5NL i-DOS

Bosch WGG244A5NL i-DOS Black Friday deal

5/5

Bosch WGG244A5NL i-DOS nodig? Check snel of je deze Bosch WGG244A5NL i-DOS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WGG244A5NL i-DOS.

Specificaties Bosch WGG244A5NL i-DOS

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGG244A5NL

Omschrijving van de Bosch WGG244A5NL i-DOS

De Bosch WGG244A5NL uit de serie 6 doseert automatisch je wasmiddel met i-DOS, waardoor je kleding langer mooi blijft. Deze geavanceerde wasmachine voegt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel toe, wat de levensduur van je kleding ten goede komt. Dankzij de EcoSilence Drive motor produceert de machine weinig lawaai, waardoor je ook 's nachts of tijdens het thuiswerken gerust een wasje kunt draaien. Met een energieklasse A is de WGG244A5NL ook nog eens zeer energiezuinig, wat resulteert in een besparing van maar liefst € 290,- aan energiekosten over een periode van 10 jaar. Wat deze wasmachine extra praktisch maakt, is het vulgewicht van 9 kilogram. Hierdoor heb je voldoende ruimte om al je beddengoed in één keer te wassen. Wil je snel een schone was hebben? Kies dan voor de SpeedPerfect functie. Hiermee kun je tot wel 65% sneller wassen, zodat je op tijd klaar bent om naar de sportschool te gaan. Met de Bosch WGG244A5NL i-DOS wordt wassen een fluitje van een cent en geniet je van schone, frisse kleding zonder al te veel moeite.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch jouw wasmiddel en wasverzachter, waardoor jouw wasgoed langer mooi blijft. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller en behaal je dezelfde wasresultaten.

Minpunten
  • Deze machine heeft geen Iron Assist functie, waardoor het niet mogelijk is om kreukels te verminderen met stoom. Het is niet mogelijk om de wasmachine te bedienen met een app.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WGG244A5NL i-DOS

Om te bekijken of je de Bosch WGG244A5NL i-DOS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WGG244A5NL i-DOS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.