1. Bosch WGG244ARNL i-DOS

Bosch WGG244ARNL i-DOS Black Friday deal

5/5

Bosch WGG244ARNL i-DOS nodig? Check snel of je deze Bosch WGG244ARNL i-DOS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WGG244ARNL i-DOS.

Specificaties Bosch WGG244ARNL i-DOS

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGG244ARNL

Omschrijving van de Bosch WGG244ARNL i-DOS

De Bosch WGG244ARNL i-DOS is een grijze wasmachine uit de serie 6 die ervoor zorgt dat je favoriete outfits langer mooi blijven. Deze wasautomaat doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je altijd precies de juiste hoeveelheid gebruikt en water en energie bespaart. Met een vulgewicht van 9 kilogram heb je genoeg ruimte voor grote ladingen was, zoals beddengoed of de was van een hele week. Bovendien biedt het Hygiene Plus wasprogramma uitkomst voor mensen met allergieën voor dierenharen of pollen. Dit programma wast op hogere temperaturen en zorgt voor een hygiënisch schone was. Als je snel schone kleren nodig hebt, kun je gebruik maken van de SpeedPerfect functie, waarmee je tot wel 65% van de wastijd bespaart. Daarnaast zorgt het lage geluidsniveau ervoor dat je geen last hebt van lawaai, wat vooral handig is als je thuiswerkt of slaapt. De Bosch WGG244ARNL i-DOS is niet alleen efficiënt en krachtig, maar ook stil en gebruiksvriendelijk. Met deze wasmachine bespaar je niet alleen tijd en energie, maar zorg je er ook voor dat je kleding langer mooi blijft en hygiënisch schoon wordt gewassen.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Met het programma Hygiene Plus verdwijnen dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding en heb je minder last van jeuk. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Je controleert de wasmachine niet met behulp van een app. Het heeft geen 4D Wash System om het wasmiddel gelijkmatig over je was te verdelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WGG244ARNL i-DOS

Om te bekijken of je de Bosch WGG244ARNL i-DOS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WGG244ARNL i-DOS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals