1. black friday
  2. Bosch WGG244F5NL i-DOS

Bosch WGG244F5NL i-DOS Black Friday deal

5/5

Bosch WGG244F5NL i-DOS nodig? Check snel of je deze Bosch WGG244F5NL i-DOS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WGG244F5NL i-DOS.

Specificaties Bosch WGG244F5NL i-DOS

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGG244F5NL

Omschrijving van de Bosch WGG244F5NL i-DOS

De Bosch WGG244F5NL i-DOS (serie 6) zorgt ervoor dat je nooit meer te veel wasmiddel gebruikt. Dankzij het automatische doseersysteem blijft je kleding langer mooi en bespaar je op wasmiddel, water en energie. Maar dat is niet alles! Deze wasmachine heeft ook het handige Iron Assist programma, waarmee je tot wel 50% van de kreukels kunt verminderen met behulp van stoom. Ideaal voor wanneer je een stapel overhemden of shirts wilt strijken. Met een vulgewicht van 9 kilogram biedt deze wasmachine voldoende ruimte voor een grote lading wasgoed. Je kunt eenvoudig al je kleding van een hele week opstapelen en in één keer wassen. En dankzij de energieklasse A is dit ook nog eens zeer energiezuinig. Zelfs wanneer je thuiswerkt of slaapt, kun je de wasmachine gerust aanzetten. De Eco Silence Drive motor zorgt namelijk voor een maximaal geluidsniveau van slechts 71 decibel, waardoor hij relatief stil is. Met de Bosch WGG244F5NL i-DOS haal je niet alleen een krachtige en efficiënte wasmachine in huis, maar ook een apparaat dat het leven een stuk gemakkelijker maakt. Bespaar tijd, energie en geld, terwijl je kleding er altijd perfect uitziet.

Pluspunten
  • i-DOS doseert automatisch je wasmiddel en wasverzachter, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Dankzij de Iron Assist stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken, omdat het kreukels vermindert. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat.

Minpunten
  • Je bedient de wasmachine niet via een app op afstand. Deze wasmachine heeft geen 4D Wash System om het wasmiddel gelijkmatig over je was te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WGG244F5NL i-DOS

Om te bekijken of je de Bosch WGG244F5NL i-DOS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WGG244F5NL i-DOS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.