Bosch WGG244Z5NL Black Friday deal

5/5

Bosch WGG244Z5NL nodig? Check snel of je deze Bosch WGG244Z5NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WGG244Z5NL.

Specificaties Bosch WGG244Z5NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WGG244Z5NL

Omschrijving van de Bosch WGG244Z5NL

De Bosch WGG244Z5NL (serie 6) maakt het strijken een stuk gemakkelijker met zijn Iron Assist stoomfunctie, waarmee maar liefst de helft van alle kreukels wordt verminderd. Met dit innovatieve programma kun je tot wel 5 overhemden tegelijkertijd stomen in de trommel, waardoor je veel tijd bespaart. Daarnaast biedt deze wasmachine een ruim vulgewicht van 9 kilogram, wat betekent dat je genoeg ruimte hebt om al je beddengoed in één keer te wassen. Hierdoor kun je je was een paar dagen opstapelen en hoef je minder vaak te wassen. De Bosch WGG244Z5NL beschikt over verschillende programma's, waaronder speciale programma's voor katoen, fijne was en jeans. Bovendien kun je met de SpeedPerfect functie het wasprogramma verkorten, zodat je nog sneller schone kleding hebt. En het beste van alles is dat deze wasmachine zeer energiezuinig is, met een energieklasse A. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld op je energierekening. Daarnaast is de wasmachine voorzien van een Eco Silence Drive motor, waardoor hij relatief stil is. Dit betekent dat je de machine zelfs kunt laten draaien terwijl je thuis werkt of slaapt, zonder dat je daar last van hebt. Met de Bosch WGG244Z5NL haal je een krachtige en veelzijdige wasmachine in huis. Of je nu veel strijkwerk hebt of regelmatig grote hoeveelheden was moet wassen, deze machine biedt de perfecte oplossing.

Pluspunten
  • Dankzij de stoomfunctie van Iron Assist fris je je kleding op en hoef je minder te strijken. Met SpeedPerfect was je tot wel 65% sneller met hetzelfde wasresultaat. Deze wasmachine is zeer energiezuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
  • Heb geen i-DOS-functie om je wasmiddel automatisch te doseren. Je kunt de wasmachine niet op afstand bedienen via een app.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WGG244Z5NL

Om te bekijken of je de Bosch WGG244Z5NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WGG244Z5NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals