1. black friday
  2. Bosch WGG244Z5NL + Bosch WQG235D1NL

Bosch WGG244Z5NL + Bosch WQG235D1NL Black Friday deal

5/5

Bosch WGG244Z5NL + Bosch WQG235D1NL nodig? Check snel of je deze Bosch WGG244Z5NL + Bosch WQG235D1NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WGG244Z5NL + Bosch WQG235D1NL.

Specificaties Bosch WGG244Z5NL + Bosch WQG235D1NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WQG235D1NL

Omschrijving van de Bosch WGG244Z5NL + Bosch WQG235D1NL

De Bosch WGG244Z5NL + Bosch WQG235D1NL set biedt de perfecte oplossing voor het efficiënt en stil wassen en drogen van zowel kleine als grote wasladingen. Met deze set hoef je je geen zorgen te maken over energieverbruik, omdat beide apparaten energiezuinig zijn ontworpen. De wasmachine van deze set, de Bosch WGG244Z5NL, is uitgerust met een ruime trommel die plaats biedt aan grote hoeveelheden wasgoed. Dankzij de verschillende wasprogramma's en functies, zoals de automatische dosering van wasmiddel, kun je de wascyclus eenvoudig aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Daarnaast zorgt de stille werking van de machine ervoor dat je tijdens het wassen niet gestoord wordt door vervelend lawaai. De droger in deze set, de Bosch WQG235D1NL, maakt gebruik van innovatieve technologieën om je wasgoed snel en efficiënt te drogen. Met een ruime capaciteit en diverse droogprogramma's kun je gemakkelijk grote hoeveelheden wasgoed drogen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bovendien zorgt de speciale geluiddempende constructie ervoor dat de droger stil werkt, zodat je ongestoord kunt genieten van een rustige omgeving. Met de Bosch WGG244Z5NL + Bosch WQG235D1NL set geniet je van topkwaliteit wassen en drogen, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart en een vredige omgeving behoudt. Voeg deze set toe aan je hu.

Pluspunten
  • Met deze wasmachine en droogset was je energiezuinig en stil. Dankzij de Iron Assist stoomfunctie van de wasmachine fris je je kleding op en heb je minder strijkwerk. Het HygienePlus programma van de droger verwijdert allergenen uit je wasgoed door middel van hoge temperaturen, waardoor je minder last hebt van jeuk.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. De wasdroger met snelheidsklasse 'normaal' is niet sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WGG244Z5NL + Bosch WQG235D1NL

Om te bekijken of je de Bosch WGG244Z5NL + Bosch WQG235D1NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WGG244Z5NL + Bosch WQG235D1NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.