1. Bosch WNA13400NL - 8/5 kg

Bosch WNA13400NL - 8/5 kg Black Friday deal

5/5

Bosch WNA13400NL - 8/5 kg nodig? Check snel of je deze Bosch WNA13400NL - 8/5 kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WNA13400NL - 8/5 kg.

Specificaties Bosch WNA13400NL - 8/5 kg

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WNA13400NL

Omschrijving van de Bosch WNA13400NL - 8/5 kg

Met de Bosch WNA13400NL was-droogcombinatie kun je gemakkelijk zowel kleine als grotere wasbeurten doen. Met een wascapaciteit van 8 kilogram is deze automaat groot genoeg voor de was van één of twee personen. Wil je snel je favoriete outfit wassen en drogen voor een etentje? Dan kun je gebruik maken van het wash&dry 60 minuten programma. Binnen een uur is je spijkerbroek, shirt en vest weer schoon en droog, klaar om aan te trekken. Om je andere wasprogramma's te versnellen, kun je gebruik maken van de SpeedPerfect knop. Hiermee wordt je wasgoed sneller schoon dan bij een normaal programma. Na het wassen is het gemakkelijk om een droogprogramma te starten. Dankzij de AutoDry sensoren hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding te lang droogt. Bovendien heeft deze was-droogcombinatie een extra stille geluidsniveau van slechts 70 decibel, waardoor je hem zelfs in je woon- of slaapkamer kunt plaatsen zonder dat het storend is.

Pluspunten
  • Met Wash&Dry 60' was en droog je een aantal kledingstukken binnen één uur. Je wast met SpeedPerfect tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat. Het AutoDry systeem voorkomt dat je wasgoed krimpt door vochtigheidssensoren.

Minpunten
  • Het heeft geen anti-vlekkensysteem om de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn, te verwijderen. Het heeft geen AllergyPlus-programma om allergenen, zoals dierenharen en pollen, uit je was te verwijderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WNA13400NL - 8/5 kg

Om te bekijken of je de Bosch WNA13400NL - 8/5 kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WNA13400NL - 8/5 kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals