1. black friday
  2. Bosch WNA14420NL - 9/6 kg

Bosch WNA14420NL - 9/6 kg Black Friday deal

5/5

Bosch WNA14420NL - 9/6 kg nodig? Check snel of je deze Bosch WNA14420NL - 9/6 kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WNA14420NL - 9/6 kg.

Specificaties Bosch WNA14420NL - 9/6 kg

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WNA14420NL

Omschrijving van de Bosch WNA14420NL - 9/6 kg

Met de Bosch WNA14420NL was-droogcombinatie kun je moeiteloos 9 kilogram aan wasgoed wassen en 6 kilogram drogen. Dankzij deze ruime capaciteit kun je grote hoeveelheden wasgoed in één keer schoon krijgen. Met de keuze uit maar liefst 11 verschillende wasprogramma's, kun je al je kleding en beddengoed grondig en efficiënt reinigen. Het handige Wash & Dry programma maakt het mogelijk om 1 kilogram wasgoed in slechts 60 minuten te wassen én te drogen, waardoor je snel je favoriete outfit weer kunt aantrekken. Bovendien is er de Iron Assist functie, die ervoor zorgt dat je minder strijkwerk hebt na het drogen. Hierdoor bespaar je kostbare tijd en kun je sneller van je schone was genieten. Het AllergyPlus programma is ideaal voor mensen met allergieën, omdat het je beddengoed op een hoge temperatuur extra schoon wast en allergenen verwijdert. Zo kun je genieten van een frisse en allergievrije slaapomgeving. En als je haast hebt, kun je gebruik maken van de SpeedPerfect functie om je wasprogramma te versnellen. Kortom, met de Bosch WNA14420NL was-droogcombinatie wordt het wassen en drogen van je kleding een eenvoudige en efficiënte klus.

Pluspunten
  • Het AutoDry systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt tijdens het drogen, dankzij vochtigheidssensoren. Dankzij de ruime trommel van 9 kilogram kun je meer wassen in één keer. Met een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging ben je goed beschermd tegen waterschade.

Minpunten
  • Met een maximale droogcapaciteit van 6 kilogram droog je minder natte was in één keer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WNA14420NL - 9/6 kg

Om te bekijken of je de Bosch WNA14420NL - 9/6 kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WNA14420NL - 9/6 kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.