1. black friday
  2. Bosch WPG23150NL

Bosch WPG23150NL Black Friday deal

5/5

Bosch WPG23150NL nodig? Check snel of je deze Bosch WPG23150NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WPG23150NL.

Specificaties Bosch WPG23150NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WPG23150NL

Omschrijving van de Bosch WPG23150NL

Met de Bosch WPG23150NL droog je maar liefst 8 kilogram wasgoed in een relatief korte tijd. Deze condensdroger zorgt ervoor dat een volle trommel binnen slechts 150 minuten helemaal droog is. Je hebt de keuze uit verschillende programma's, zoals katoen, handdoeken of dekens. Maar als je echt haast hebt, kun je ook kiezen voor de 'SuperKort 40 min' functie, waarmee je binnen 40 minuten al je shirts droogt. Ideaal voor als je snel klaar wilt zijn voor bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd. Bovendien is deze droger ook nog eens geschikt voor mensen met allergieën. Met de speciale 'AllergiePlus' functie kun je je wasgoed drogen op een hogere temperatuur, waardoor dierenharen en pollen geen kans krijgen om zich te verspreiden. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van huidirritatie. Daarnaast kun je de Bosch WPG23150NL gerust in de buurt van je thuiswerkplek of slaapkamer plaatsen, want met een geluidsniveau van maximaal 64 decibel heb je maar weinig last van lawaai. Het vocht uit je wasgoed voer je eenvoudig af met de meegeleverde afvoerslang. Dus als je op zoek bent naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke condensdroger, dan is de Bosch WPG23150NL zeker een goede keuze. Dankzij de verschillende programma's en handige functies kun je altijd rekenen op een perfect droogresultaat. En met het lage geluidsniveau en de mogelijkheid om het vocht.

Pluspunten
  • Het AllergiePlus programma haalt allergenen uit je wasgoed door middel van een hoge temperatuur, waardoor je minder jeuk hebt. Met een maximale droogtijd van 150 minuten heeft het de snelheidsklasse 'snel', waardoor je relatief snel droogt. Dankzij de grote inhoud van de trommel van 8 kilogram droog je meer wasgoed tegelijkertijd.

Minpunten
  • Een droger met energieklasse B is veel minder zuinig dan een warmtepompdroger.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WPG23150NL

Om te bekijken of je de Bosch WPG23150NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WPG23150NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.