1. black friday
  2. Bosch WQG233D1NL

Bosch WQG233D1NL Black Friday deal

5/5

Bosch WQG233D1NL nodig? Check snel of je deze Bosch WQG233D1NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WQG233D1NL.

Specificaties Bosch WQG233D1NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WQG233D1NL

Omschrijving van de Bosch WQG233D1NL

De Bosch WQG233D1NL is een zeer energiezuinige droger met een energieklasse van A+++. Hiermee bespaar je tot wel € 1.545,- aan energiekosten gedurende de gemiddelde levensduur van het apparaat. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Met een vulgewicht van 8 kilogram kan je ook grotere ladingen was drogen, zoals beddengoed van 2 of 3 personen. Met behulp van de handige draaiknop kan je eenvoudig een programma kiezen voor verschillende soorten kleding, zoals overhemden, handdoeken of dons. Een volle trommel met katoenen wasgoed kan relatief snel gedroogd worden in slechts 2 uur en 45 minuten. Als je een halfvolle trommel hebt, kan je gebruik maken van de 'halve belading' knop om het programma handmatig in te korten. Dankzij de AutoDry sensoren hoef je je geen zorgen te maken dat je favoriete outfit te lang in de trommel blijft zitten. De warmtepompdroger stopt automatisch zodra je kleding droog is, waardoor je trui langer mooi blijft. Met de Bosch WQG233D1NL geniet je van energiezuinig drogen, grote vulcapaciteit en handige functies zoals de AutoDry sensoren. Bespaar geld op je energierekening terwijl je tegelijkertijd het milieu helpt. Kies voor deze betrouwbare warmtepompdroger en geniet van droge en frisse kleding, telkens weer.

Pluspunten
  • Het AutoDry-systeem voorkomt dat je wasgoed krimpt door vochtigheidssensoren. Deze warmtepompdroger is zeer energiezuinig met energieklasse A+++. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Heeft geen zelfreinigende condensor die automatisch schoonspoelt tijdens het drogen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WQG233D1NL

Om te bekijken of je de Bosch WQG233D1NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WQG233D1NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.