1. black friday
  2. Bosch WQG235D1NL

Bosch WQG235D1NL Black Friday deal

5/5

Bosch WQG235D1NL nodig? Check snel of je deze Bosch WQG235D1NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WQG235D1NL.

Specificaties Bosch WQG235D1NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WQG235D1NL

Omschrijving van de Bosch WQG235D1NL

De Bosch WQG235D1NL is een duurzame warmtepompdroger van topkwaliteit. Dankzij de uitstekende bouwkwaliteit gaat deze droger jarenlang mee. Een unieke eigenschap van deze droger is de SelfCleaning Condenser. Tijdens het drogen spoelt de warmtewisselaar automatisch schoon, waardoor je deze zelf niet hoeft te reinigen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de droger efficiënt blijft werken. De Bosch WQG235D1NL biedt verschillende programma's om aan al jouw droogbehoeften te voldoen. Als je last hebt van allergieën voor huisstofmijt, pollen of dierenharen, kun je gebruik maken van het HygienePlus programma. Dit programma zorgt voor een grondige reiniging en verwijdering van allergenen. Om hardnekkige kreukels te voorkomen, kun je de antikreukfase selecteren bij het kiezen van een programma. Hierdoor komen jouw overhemden en andere kledingstukken minder gekreukeld uit de trommel. Naast deze handige functies, biedt de Bosch WQG235D1NL ook een SuperKort 40 programma. Met dit programma kun je een kleine hoeveelheid was in slechts 40 minuten drogen. Ideaal voor wanneer je snel je favoriete outfit weer wilt dragen. En het beste van alles, tijdens het centrifugeren is de wasdroger stil dankzij de AntiVibration zijwanden. Dit zorgt ervoor dat je ongestoord van je droger kunt genieten zonder last te hebben van vervelende geluiden.

Pluspunten
  • Het HygienePlus programma zorgt ervoor dat allergenen uit je wasgoed verdwijnen door het te wassen op een hoge temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. De SelfCleaning Condenser spoelt tijdens het drogen automatisch schoon, wat de wasdroger energiezuinig houdt. Deze warmtepompdroger is zeer zuinig met energieklasse A+++.

Minpunten
  • Is een droger met de snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht?

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WQG235D1NL

Om te bekijken of je de Bosch WQG235D1NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WQG235D1NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.