1. black friday
  2. Bosch WQG235DRNL

Bosch WQG235DRNL Black Friday deal

5/5

Bosch WQG235DRNL nodig? Check snel of je deze Bosch WQG235DRNL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WQG235DRNL.

Specificaties Bosch WQG235DRNL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WQG235DRNL

Omschrijving van de Bosch WQG235DRNL

De Bosch WQG235DRNL CastIron Grey serie wasdroger is een innovatieve toevoeging aan je huishouden. Met zijn zelfreinigende condensor, die tijdens het drogen automatisch schoon spoelt, hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud. Deze warmtepompdroger met energieklasse A+++ is niet alleen efficiënt, maar ook milieuvriendelijk. Met een vulgewicht van 8 kilogram is de trommel geschikt voor normale tot grote ladingen was, waardoor je minder vaak hoeft te drogen. Deze wasdroger is voorzien van autoDry vochtigheidssensoren, waardoor je wasgoed nooit langer dan nodig wordt gedroogd. Zo blijft je favoriete jumpsuit perfect in vorm en voorkom je krimp. Met maar liefst 14 droogprogramma's, zoals handdoeken, overhemden en fijne was, is er altijd een programma dat past bij jouw behoeften. Bovendien is er het HygienePlus programma, wat ideaal is voor mensen met allergieën. Dit programma verwijdert dierenharen en pollen op een hogere temperatuur, waardoor je kleding extra schoon en fris wordt. Met de Bosch WQG235DRNL CastIron Grey serie wasdroger ben je verzekerd van efficiënt drogen, minder onderhoud en optimale bescherming van je kleding. Maak je geen zorgen meer over allergieën en geniet van de vele handige functies die deze droger te bieden heeft. Upgrade je wasroutine vandaag nog met dit hoogwaardige apparaat.

Pluspunten
  • Het HygienePlus programma verwijdert allergenen uit je wasgoed met een hoge temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Translation: Het HygienePlus programma haalt allergenen uit je wasgoed door het op hoge temperatuur te wassen, zodat je minder jeuk hebt. De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Translation: De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Translation: Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • Is een droger met de snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WQG235DRNL

Om te bekijken of je de Bosch WQG235DRNL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WQG235DRNL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.