Bosch WQG245DCFG Black Friday deal

5/5

Bosch WQG245DCFG nodig? Check snel of je deze Bosch WQG245DCFG voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WQG245DCFG.

Specificaties Bosch WQG245DCFG

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WQG245DCFG

Omschrijving van de Bosch WQG245DCFG

Met de Bosch WQG245DCFG kunt u moeiteloos grote hoeveelheden beddengoed of kleding drogen dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram. Deze warmtepomp droogkast is perfect voor huishoudens vanaf 2 personen die regelmatig grote ladingen was hebben. Het geluidsniveau van slechts 64 decibel zorgt ervoor dat de droogkast zeer stil zijn werk doet, waardoor u hem ook 's avonds of 's nachts kunt gebruiken zonder dat u er hinder van ondervindt. Wat deze droogkast echt uniek maakt, is de zelfreinigende condensor. Dit betekent dat u minder onderhoud hoeft te plegen en dat het energieverbruik lager is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het schoonhouden van de condensor en kunt genieten van de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van dit apparaat. Bovendien heeft de droogkast een maximale droogtijd van 176 minuten bij een maximale belading, wat betekent dat uw was nog sneller droog is. Met de Bosch WQG245DCFG wordt drogen een eenvoudige en probleemloze klus.

Pluspunten
  • Het HygienePlus programma zorgt ervoor dat allergenen uit je wasgoed worden verwijderd door middel van hoge temperaturen, waardoor je minder last krijgt van jeuk. De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het droogproces, wat ervoor zorgt dat de wasdroger energiezuinig blijft. Je kunt de wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Deze machine heeft geen SmartDry technologie om je droogprogramma aan te passen op je wasprogramma. Deze machine beschikt niet over AutoClean die het pluizenfilter automatisch schoonmaakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WQG245DCFG

Om te bekijken of je de Bosch WQG245DCFG tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WQG245DCFG wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals