1. Bosch WTG864C2NL

Bosch WTG864C2NL Black Friday deal

5/5

Bosch WTG864C2NL nodig? Check snel of je deze Bosch WTG864C2NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WTG864C2NL.

Specificaties Bosch WTG864C2NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WTG864C2NL

Omschrijving van de Bosch WTG864C2NL

Met de Bosch WTG864C2NL kun je gemakkelijk grote hoeveelheden kleding, beddengoed en handdoeken drogen. Met de handige draaiknop kun je kiezen uit maar liefst 15 verschillende droogprogramma's. Heb je last van huisstofmijt of pollen? Dan is het AllergiePlus droogprogramma perfect voor jou. Wil je snel een paar kledingstukken drogen na het wassen? Kies dan voor het SuperKort 40 min of SuperKort 15 min programma. Hiermee kun je je favoriete outfits drogen in slechts 40 of 15 minuten. Daarnaast is er ook een antikreuk functie die ervoor zorgt dat je minder tijd hoeft te besteden aan strijken. En als je delicate kleding, zoals wollen truien en sjaals, wilt drogen, kun je gebruik maken van het Wol finish droogprogramma. Op deze manier blijft je delicate kleding langer mooi en goed verzorgd. De Bosch WTG864C2NL is niet alleen zeer functioneel, maar ook energiezuinig. Met energieklasse A++ bespaar je energie en dus ook kosten. Daarnaast is deze droger voorzien van een SelfCleaning Condensor, wat betekent dat je nooit meer de condensor hoeft schoon te maken. Dit zorgt voor een langere levensduur van de droger en optimale prestaties. Bovendien is de droger uitgerust met een trommelverlichting, zodat je altijd goed zicht hebt op je wasgoed. De WTG864C2NL heeft ook een handige startuitstel functie, waarmee je kunt instellen w.

Pluspunten
  • Je sluit de waterafvoer ook aan op je wasdroger, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen. Met een trommelinhoud van 9 kilogram kan je in één keer meer wasgoed drogen.

Minpunten
  • Een droger met energieklasse B is veel minder zuinig dan een warmtepompdroger.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WTG864C2NL

Om te bekijken of je de Bosch WTG864C2NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WTG864C2NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals