1. black friday
  2. Bosch WTH83205NL

Bosch WTH83205NL Black Friday deal

5/5

Bosch WTH83205NL nodig? Check snel of je deze Bosch WTH83205NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WTH83205NL.

Specificaties Bosch WTH83205NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WTH83205NL

Omschrijving van de Bosch WTH83205NL

Met de Bosch WTH83205NL kun je moeiteloos kleine ladingen was drogen, dankzij het vulgewicht van 7 kilogram. Deze warmtepompdroger is voorzien van een speciale kledingbeschermende trommel, waardoor je kleding langer mooi blijft. Het innovatieve AutoDry systeem zorgt ervoor dat je was nooit meer krimpt, dankzij de geavanceerde vochtigheidssensoren. Zodra je kleding droog is, stopt de droger automatisch, waardoor je energie bespaart. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig kiezen uit maar liefst 15 verschillende programma's. Of je nu je handdoeken, wollen trui of beddengoed wilt drogen, met de Bosch WTH83205NL weet je zeker dat het op de juiste manier gebeurt. Wil je het condensvocht automatisch afvoeren? Dan kun je een aparte condensafvoerslang aanschaffen en deze op de waterafvoer aansluiten. Hierdoor hoef je het condensreservoir niet meer handmatig te legen, wat je tijd en moeite bespaart. Met de Bosch WTH83205NL haal je niet alleen een krachtige en betrouwbare warmtepompdroger in huis, maar ook een apparaat dat de kwaliteit van je kleding beschermt. Dankzij het AutoDry systeem en de speciale kledingbeschermende trommel geniet je langer van je favoriete kledingstukken. Bovendien is deze droger gemakkelijk te bedienen met de draaiknop en biedt hij.

Pluspunten
  • Je sluit ook je wasdroger aan op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken. Met een topklasse bouwkwaliteit gaat de wasdroger relatief lang mee. Je hoeft de condensor niet met water af te spoelen, waardoor je minder onderhoud nodig hebt.

Minpunten
  • Heeft met 7 kilogram een lager vulgewicht dan vergelijkbare wasdrogers. Is met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 7 kilogram vulgewicht. Heeft een lager vulgewicht dan vergelijkbare wasdrogers met 7 kilogram. Is met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 7 kilogram vulgewicht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WTH83205NL

Om te bekijken of je de Bosch WTH83205NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WTH83205NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.