1. Bosch WTH85205NL

Bosch WTH85205NL Black Friday deal

5/5

Bosch WTH85205NL nodig? Check snel of je deze Bosch WTH85205NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WTH85205NL.

Specificaties Bosch WTH85205NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WTH85205NL

Omschrijving van de Bosch WTH85205NL

Met de Bosch WTH85205NL kun je moeiteloos normale en grotere hoeveelheden wasgoed drogen. Dankzij de geavanceerde AutoDry technologie wordt je kleding optimaal beschermd. De vochtigheidssensoren meten nauwkeurig de vochtigheidsgraad en temperatuur van je wasgoed, waardoor het droogprogramma automatisch wordt aangepast. Dit voorkomt dat je kleding krimpt en zorgt ervoor dat het altijd perfect droog uit de trommel komt. De warmtepompdroger is uitgerust met maar liefst 15 verschillende droogprogramma's, waardoor je met een gerust hart allerlei soorten kleding kunt drogen. Of het nu gaat om een zachte wollen trui, een nieuw overhemd of je favoriete sportoutfit, deze droger zorgt voor optimale zorg en bescherming van je kleding. Bovendien kun je zelf bepalen hoe droog je wasgoed uit de trommel komt door te kiezen tussen kastdroog, strijkdroog of extra droog. De Bosch WTH85205NL is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook praktisch in gebruik. Je kunt de wasdroger eenvoudig aansluiten op de afvoer met behulp van de meegeleverde condensafvoerslang, waardoor je het condensreservoir niet telkens hoeft te legen. Dit bespaart je tijd en moeite, zodat je kunt genieten van het gemak van een droge en frisse was, keer op keer.

Pluspunten
  • Je sluit ook de wasdroger aan op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken. Dankzij de uitstekende bouwkwaliteit gaat de wasdroger relatief lang mee. Je hoeft de condensor niet met water af te spoelen, waardoor je minder onderhoud hoeft te plegen.

Minpunten
  • Is een droger met snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 8 kilogram?

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WTH85205NL

Om te bekijken of je de Bosch WTH85205NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WTH85205NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals