1. black friday
  2. Bosch WTX88M70NL

Bosch WTX88M70NL Black Friday deal

5/5

Bosch WTX88M70NL nodig? Check snel of je deze Bosch WTX88M70NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WTX88M70NL.

Specificaties Bosch WTX88M70NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WTX88M70NL

Omschrijving van de Bosch WTX88M70NL

Met de Bosch WTX88M70NL warmtepompdroger kun je grote hoeveelheden wasgoed energiezuinig drogen. Deze droger heeft een energieklasse A+++, waardoor je jaarlijks maar liefst €154,- aan energiekosten bespaart in vergelijking met een condensdroger. De ruime trommel heeft een capaciteit van 9 kilogram, waardoor je al je beddengoed in één keer kunt drogen. Bovendien hoef je weinig tijd te besteden aan onderhoud. Het AutoClean systeem zorgt ervoor dat er geen pluizenfilter meer in de trommel zit, maar dat er een pluizenreservoir onderin de droger is geplaatst. Dit reservoir dien je slechts om de 20 droogbeurten schoon te maken. Daarnaast spoelt de zelfreinigende condensor zichzelf automatisch schoon, waardoor je deze niet hoeft te reinigen. De Bosch WTX88M70NL is ook uitermate geschikt voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt, pollen of dierenharen. Met het speciale programma AllergyPlus worden deze allergenen grondig verwijderd, waardoor je jeuk en huidirritatie kunt voorkomen. Daarnaast beschikt deze warmtepompdroger over een scala aan handige functies, zoals een startuitstel, zodat je de droger kunt laten draaien op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Ook is er een anti-kreukfase, waardoor je kleding minder gekreukt uit de droger komt en je minder tijd hoeft te besteden aan strijken. Met de Bosch W.

Pluspunten
  • AutoClean zorgt ervoor dat je het pluizenfilter niet meer hoeft te reinigen. De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++

    .

    AutoClean zorgt ervoor dat je het pluizenfilter niet meer hoef te reinigen. De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
  • Is een droger met de snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 9 kilogram of meer vulgewicht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WTX88M70NL

Om te bekijken of je de Bosch WTX88M70NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WTX88M70NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.