Bosch WUU28T40NL Black Friday deal

5/5

Bosch WUU28T40NL nodig? Check snel of je deze Bosch WUU28T40NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Bosch WUU28T40NL.

Specificaties Bosch WUU28T40NL

Merk

Bosch

Fabrikantcode

WUU28T40NL

Omschrijving van de Bosch WUU28T40NL

Met de Bosch WUU28T40NL was je je wasgoed energiezuinig en snel. Deze wasmachine heeft een ruim vulgewicht van 8 kilogram, waardoor je zowel grote als kleine ladingen kunt wassen. Dankzij de SpeedPerfect functie kun je je was tot wel 65% sneller schoon krijgen. Dit is ideaal voor drukke huishoudens waarin tijd kostbaar is. Als je last hebt van allergieën, zoals allergieën voor dierenharen of pollen, dan is de Hygiene Plus functie perfect voor jou. Deze functie voegt een extra spoelbeurt toe en zorgt ervoor dat je wasgoed op een hogere temperatuur wordt gewassen. Hierdoor worden allergenen grondig verwijderd en heb je minder last van huidirritatie. Een ander voordeel van de Bosch WUU28T40NL is het geluidsniveau tijdens het centrifugeren. Met slechts 70 decibel hoor je nauwelijks dat de wasmachine aanstaat. Dit maakt het mogelijk om de wasmachine ook 's avonds aan te zetten zonder dat je er last van hebt. Kortom, met de Bosch WUU28T40NL haal je een energiezuinige en snelle wasmachine in huis, die ook nog eens rekening houdt met jouw allergieën en zorgt voor een stille waservaring.

Pluspunten
  • Met het programma Hygiene Plus worden dierenharen en pollen verwijderd uit je kleding vanwege de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Wast extra stil met een geluidsniveau van slechts 70 decibel tijdens het centrifugeren.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS-functie om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist-functie, waardoor je geen kreukels verminderd met stoom.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Bosch WUU28T40NL

Om te bekijken of je de Bosch WUU28T40NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Bosch WUU28T40NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals