Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black Black Friday deal

5/5

Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black nodig? Check snel of je deze Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black.

Specificaties Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

12 04 42

Omschrijving van de Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black

Met de Brabantia 2 Wasboxen van 35 liter - Pepper Black heb je voldoende ruimte om al je vuile was netjes op te bergen. De boxen zijn ontworpen om op elkaar gestapeld te worden, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. De vierkante, rechte deksel zorgt ervoor dat de boxen stevig op elkaar blijven staan. Deze wasboxen hebben een hoogte van 44,5 centimeter en een diepte van 47 centimeter, waardoor ze perfect passen in elke badkamer of washok. Dankzij de stevige textiel handvatten kun je de manden eenvoudig verplaatsen van de badkamer naar de wasmachine, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de manden uit je handen glippen. Een ander voordeel van deze wasboxen is dat ze weinig ruimte innemen. Door ze op elkaar te stapelen, kun je bijvoorbeeld je natte en droge wasgoed gemakkelijk van elkaar scheiden. Hierdoor houd je je wasruimte georganiseerd en overzichtelijk. Met de Brabantia 2 Wasboxen van 35 liter - Pepper Black wordt het opruimen van je vuile was een stuk makkelijker en efficiënter.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black

Om te bekijken of je de Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia 2 Wasboxen 35 liter - Pepper Black wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals