1. black friday
  2. Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey

Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey Black Friday deal

5/5

Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey nodig? Check snel of je deze Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey.

Specificaties Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

12 04 66

Omschrijving van de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey

Met de Brabantia Stapelbare wasboxen van 35 liter is het scheiden van je was een fluitje van een cent. In dit pakket krijg je maar liefst 3 wasboxen in de prachtige kleuren green, pepper black en grey. Hierdoor kun je in één oogopslag zien of het tijd is om een witte, bonte of donkere was te doen. Deze wasboxen zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens ruimtebesparend. Je kunt ze namelijk gemakkelijk opstapelen, waardoor ze weinig ruimte innemen. Dit maakt ze perfect voor kleinere ruimtes, zoals een studio of een studentenkamer. Bovendien hebben de wasboxen een handige deksel, waarmee je de vuile was kunt afsluiten. Zo blijft alles netjes en opgeruimd. Met een hoogte van 44,5 centimeter en een diepte van 37 centimeter zijn deze wasboxen perfect voor al je wasbehoeften. En dankzij de handvatten kun je ze eenvoudig van de badkamer naar de wasmachine verplaatsen. Met de Brabantia Stapelbare wasboxen wordt het doen van de was een stuk gemakkelijker én stijlvoller.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey

Om te bekijken of je de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Green, Pepper Black en Grey wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.