1. Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Grey

Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Grey Black Friday deal

5/5

Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Grey nodig? Check snel of je deze Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Grey voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Grey.

Specificaties Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

12 04 28

Omschrijving van de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Grey

De Brabantia Stapelbare wasboxen 35 liter (Grey) zijn de perfecte oplossing voor het gemakkelijk sorteren van je wasgoed. Met hun platte, vierkante deksels kunnen deze boxen eenvoudig op elkaar gestapeld worden, waardoor je 2 of zelfs 3 boxen kunt combineren. Hierdoor kun je je wasgoed netjes opbergen en bijvoorbeeld sorteren op kleur. De handvatten maken het verplaatsen van de wasboxen een fluitje van een cent. Maar dat is nog niet alles! Deze handige wasboxen hebben ook een klepje aan de voorkant, waardoor je zelfs nog een verdwaalde sok kunt toevoegen. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar die ene sok die altijd lijkt te verdwijnen in de was. Met een hoogte van 44,5 centimeter en een diepte van 47 centimeter bieden deze boxen voldoende ruimte voor al je wasgoed. Met de Brabantia Stapelbare wasboxen 35 liter (Grey) wordt het sorteren en opbergen van je wasgoed een eitje. Dankzij het slimme ontwerp en de handige functies ben je altijd georganiseerd en klaar voor de was.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Grey

Om te bekijken of je de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Grey tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia 3 Wasboxen 35 liter - Grey wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals