1. Brabantia 3 Wasboxen - 35 Liter Per Box - Pepper Black

Brabantia 3 Wasboxen - 35 Liter Per Box - Pepper Black Black Friday deal

5/5

Brabantia 3 Wasboxen - 35 Liter Per Box - Pepper Black nodig? Check snel of je deze Brabantia 3 Wasboxen - 35 Liter Per Box - Pepper Black voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia 3 Wasboxen - 35 Liter Per Box - Pepper Black.

Specificaties Brabantia 3 Wasboxen - 35 Liter Per Box - Pepper Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

12 04 42

Omschrijving van de Brabantia 3 Wasboxen - 35 Liter Per Box - Pepper Black

Met de 3 Brabantia Stapelbare wasboxen van 35 liter (Pepper Black) wordt het opbergen van je vuile was een fluitje van een cent. Dankzij de platte, vierkante deksel kun je moeiteloos 3 boxen op elkaar stapelen. Op deze manier kun je je wasgoed netjes opbergen en sorteren, bijvoorbeeld op droge en natte was. De handvatten maken het eenvoudig om de wasboxen naar je wasmachine te verplaatsen. Bovendien zijn de boxen voorzien van een handig klepje aan de voorkant, zodat je je was er gemakkelijk in en uit kunt halen. Met een hoogte van 44,5 centimeter en een diepte van 47 centimeter bieden deze boxen voldoende ruimte voor al je wasgoed. Naast het praktische ontwerp zijn de Brabantia wasboxen ook nog eens stijlvol. Met hun elegante Pepper Black kleur passen ze perfect in elke moderne wasruimte. De boxen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gaan dus lang mee. Je kunt erop vertrouwen dat ze bestand zijn tegen het dagelijkse gebruik en de zwaardere lasten van je wasgoed. Of je nu een groot gezin hebt of gewoon graag georganiseerd blijft, deze stapelbare wasboxen zijn een onmisbaar item in elke huishouding. Maak je leven gemakkelijker en je wasruimte georganiseerder met de Brabantia 3 Wasboxen - 35 Liter Per Box - Pepper Black.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia 3 Wasboxen - 35 Liter Per Box - Pepper Black

Om te bekijken of je de Brabantia 3 Wasboxen - 35 Liter Per Box - Pepper Black tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia 3 Wasboxen - 35 Liter Per Box - Pepper Black wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals