Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum.

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

211546

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum

Met de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum kun je eenvoudig je afval scheiden. Dankzij de 2 binnenemmers is het mogelijk om bijvoorbeeld plastic of GFT-afval te scheiden van het restafval. Deze binnenemmers zijn ook nog eens uitneembaar, waardoor je de vuilniszakken snel kunt verwisselen en de prullenbak makkelijk kunt schoonmaken. Dit is erg handig als de ene zak sneller vol is dan de andere, of als er per ongeluk iets is gelekt in één van de bakken. Bovendien is aan de zijkanten van de prullenbak voorzien van 2 handvatten, waardoor je de prullenbak moeiteloos kunt verplaatsen. Het openen van de prullenbak doe je eenvoudig met je voet, zodat je handen vrij blijven voor het afval. Hierdoor blijft de deksel ook nog eens schoon, omdat je deze niet hoeft aan te raken bij het openen. Deze Brabantia Bo Pedal Bin is niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol dankzij de platinumkleurige afwerking. Een echte eyecatcher in elke keuken of kantoorruimte. Kortom, met de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum wordt afval scheiden een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de afvalbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kunt u de afvalbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • In deze vuilnisbak moet je alleen de Brabantia vuilniszakken gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals