Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138485

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) ben je direct klaar om je afval op te vangen, dankzij de bijgeleverde vuilniszakken. Deze prullenbak maakt het gemakkelijk om plastic en GFT afval te scheiden van het restafval dankzij de twee binnenemmers. Deze binnenemmers zijn eenvoudig uitneembaar, waardoor je de vuilniszakken snel kunt verwisselen en de prullenbak makkelijk schoon kunt maken. Dit is vooral handig wanneer de ene zak sneller vol is dan de andere, of wanneer er per ongeluk iets is gelekt in één van de bakken. Aan de zijkanten van de prullenbak bevinden zich twee handvatten, waarmee je de prullenbak moeiteloos kunt verplaatsen. Je opent de prullenbak eenvoudig met je voet, waardoor je je handen vrij hebt voor het afval. Bovendien blijft de deksel schoon doordat je deze niet hoeft aan te raken bij het openen. Deze Brabantia Bo Pedal Bin is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol dankzij de platinum kleur. Het strakke design past perfect in ieder interieur. Met de bijgeleverde 120 vuilniszakken ben je voorlopig voorzien van voldoende afvalopvang. Deze prullenbak is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en hygiënische manier om afval te scheiden en op te ruimen.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken naar huis, omdat je 120 zakken bij deze vuilnisbak krijgt. Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt eenvoudig afval scheiden met behulp van de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • De vuilnisbak neemt aardig wat ruimte in beslag vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals