1. black friday
  2. Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof.

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

211461

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Met de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof is het scheiden van afval een fluitje van een cent. Met de twee binnenemmers is het eenvoudig om bijvoorbeeld plastic of GFT apart te houden van het restafval. Deze binnenemmers zijn bovendien uitneembaar, waardoor je de vuilniszakken snel kunt vervangen en de prullenbak gemakkelijk schoon kunt maken. Dit is vooral handig wanneer de ene zak sneller vol raakt dan de andere, of wanneer er per ongeluk iets lekt in één van de bakken. Aan de zijkanten van de prullenbak bevinden zich 2 handvatten, waarmee je de prullenbak moeiteloos kunt verplaatsen. En het beste van alles is dat je de prullenbak kunt openen met je voet, zodat je handen vrij blijven voor het afval. Hierdoor blijft de deksel schoon en hoef je deze niet aan te raken bij het openen. Dit is niet alleen hygiënisch, maar ook nog eens praktisch en gemakkelijk in gebruik. De RVS Fingerprint Proof afwerking zorgt ervoor dat vingerafdrukken geen kans krijgen en dat de prullenbak er altijd stralend uitziet. Kortom, met de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof wordt afval scheiden een moeiteloze en stijlvolle klus.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden met 5 personen of meer. Je kunt afval eenvoudig scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • In deze vuilnisbak moet je enkel de Brabantia vuilniszakken gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.