1. Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White

Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White.

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

211447

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White

Met de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White kun je je afval moeiteloos scheiden dankzij de 2 binnenemmers. Dit maakt het gemakkelijk om bijvoorbeeld plastic of GFT van het restafval te scheiden. De binnenemmers zijn eenvoudig uitneembaar, waardoor je snel van vuilniszak kunt wisselen en de prullenbak makkelijk schoon kunt maken. Dit is vooral handig wanneer de ene zak sneller vol is dan de andere of wanneer er iets gelekt is in één van de bakken. De prullenbak is voorzien van 2 handvatten aan de zijkanten, waardoor je hem moeiteloos kunt verplaatsen. Het openen van de prullenbak doe je eenvoudig met je voet, waardoor je handen vrij blijven voor het afval. Daarnaast blijft de deksel schoon doordat je deze niet aanraakt bij het openen. Dit zorgt voor een hygiënische en praktische oplossing voor het weggooien van je afval. De Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn strakke design en witte kleur past hij perfect in elke keuken of badkamer. Kortom, met deze prullenbak wordt afval scheiden een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden met 5 personen of meer. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • In deze afvalbak dien je enkel de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Pedal Bin 2 x 30 Liter White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals