Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Platinum Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Platinum nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Platinum voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Platinum.

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Platinum

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

211409

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Platinum

De Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Platinum is de ideale prullenbak voor een groot gezin of huishouden. Met zijn inhoud van 60 liter kun je er heel wat afval in kwijt. Het gemakkelijke voetpedaal zorgt ervoor dat je de prullenbak kunt openen zonder je handen te gebruiken, waardoor je grote hoeveelheden afval in één keer kunt weggooien zonder dat de deksel vies wordt. Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze prullenbak ook een strak en modern design dat perfect past in jouw keuken. Door zijn rechthoekige vorm neemt hij bovendien minder ruimte in beslag, doordat je hem gemakkelijk tegen de muur kunt plaatsen. De prullenbak is voorzien van een handige uitneembare binnenemmer, waardoor je de vuilniszak eenvoudig kunt vervangen en de prullenbak gemakkelijk schoon kunt maken. Met de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Platinum haal je niet alleen een praktisch, maar ook een stijlvol product in huis.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de rechthoekige vorm kan de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur worden geplaatst. Met de uitneembare binnenemmers kunnen ze gemakkelijk worden schoongemaakt.

Minpunten
  • In deze prullenbak dien je enkel de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Platinum

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Platinum tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter Platinum wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals