1. black friday
  2. Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White

Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White.

Specificaties Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

211300

Omschrijving van de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White

De Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White is de perfecte oplossing voor gezinnen of huishoudens die veel afval hebben. Met een inhoud van maar liefst 60 liter biedt deze prullenbak voldoende ruimte om al je afval weg te gooien. Het handige voetpedaal zorgt ervoor dat je de prullenbak moeiteloos kunt openen zonder je handen te gebruiken, waardoor je grote hoeveelheden afval in één keer kunt weggooien terwijl de deksel schoon blijft. Deze prullenbak heeft een strak en modern design, waardoor hij perfect past in elke moderne keuken. Bovendien neemt hij dankzij zijn rechthoekige vorm minder ruimte in beslag, omdat je hem eenvoudig tegen de muur kunt plaatsen. De Brabantia Bo Pedal Bin is ook zeer praktisch in gebruik, dankzij de uitneembare binnenemmer kun je gemakkelijk de vuilniszak vervangen en de prullenbak schoonmaken. Met deze prullenbak haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen. Met de uitneembare binnenemmers kun je ze gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Je gebruikt alleen de Brabantia vuilniszakken in deze prullenbak.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Pedal Bin 60 Liter White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.