Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

221484

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black

De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black maakt het scheiden van afval nu nog gemakkelijker. Met een totale capaciteit van 60 liter is deze prullenbak perfect voor een groot gezin. De twee afzonderlijke binnenemmers van 30 liter kunnen eenvoudig uit de prullenbak worden gehaald, waardoor je de vuilniszakken individueel kunt vervangen en de prullenbak makkelijk kunt schoonmaken. Met het Soft Touch systeem van Brabantia open je de prullenbak met slechts een lichte druk op de deksel. Daarnaast heeft deze prullenbak een uniek ontwerp met een rechthoekige vorm, waardoor hij perfect tegen de muur of in een hoek kan worden geplaatst zonder in de weg te staan. Deze prullenbak is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De matte zwarte kleur geeft een moderne uitstraling aan elke keuken of woonkamer. Daarnaast is de prullenbak voorzien van een handige draaggreep, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Kortom, de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black is de ideale prullenbak voor een georganiseerd en stijlvol huishouden.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden met 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Gebruik alleen de Brabantia vuilniszakken in deze prullenbak.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals