1. black friday
  2. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138485

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) haal je niet alleen een stijlvolle prullenbak in huis, maar ook een handige oplossing voor het scheiden van afval. Dankzij de 2 binnenemmers is het eenvoudig om verschillende soorten afval gescheiden te houden. Met een totale inhoud van 60 liter is deze prullenbak ideaal voor een groot gezin. De 2 binnenemmers van 30 liter zijn afzonderlijk uit de prullenbak te halen, waardoor je de vuilniszakken gemakkelijk kunt vervangen en de prullenbak moeiteloos kunt schoonmaken. Het Soft Touch systeem van Brabantia zorgt ervoor dat je de prullenbak met een lichte druk op de deksel kunt openen. Zo hoef je nooit meer met volle handen te hannesen om de prullenbak te openen. Daarnaast is de Brabantia Bo Touch Bin ook nog eens ruimtebesparend. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak tegen de muur of in een hoek plaatsen, zodat deze niet in de weg staat. De matte zwarte kleur geeft de prullenbak een moderne uitstraling die in elk interieur past. Bovendien worden er maar liefst 120 vuilniszakken meegeleverd, zodat je voorlopig geen nieuwe hoeft aan te schaffen. Kortom, met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) haal je een praktische en stijlvolle oploss.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken naar huis, omdat je bij deze prullenbak 120 zakken krijgt. Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • Door zijn grote formaat neemt de prullenbak redelijk veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks)

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Matt Black + Vuilniszakken (120 stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.