1. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

221460

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey

De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey is de perfecte keuze voor huishoudens die veel afval produceren. Met zijn twee losse binnenemmers maakt deze prullenbak het scheiden van afval gemakkelijker dan ooit tevoren. De binnenemmers kunnen afzonderlijk worden uitgenomen, waardoor je vuilniszakken per stuk kunt vervangen en de prullenbak in een handomdraai kunt schoonmaken. Het rechthoekige design van deze prullenbak zorgt ervoor dat hij perfect tegen de muur of in een hoek past, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt. De prullenbak wordt geleverd met afvalzakken code O, die precies het juiste formaat hebben voor de binnenemmers. Hierdoor kun je de prullenbak direct in gebruik nemen, zonder dat je nog op zoek hoeft naar geschikte vuilniszakken. Met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey kun je niet alleen op een stijlvolle manier je afval scheiden, maar ook genieten van het gemak van een prullenbak die speciaal is ontworpen voor een groot huishouden. Met zijn strakke grijze kleur en duurzame materiaal is deze prullenbak een echte eyecatcher in iedere keuken of woonkamer. Kies voor kwaliteit en functionaliteit met deze prachtige prullenbak van Brabantia.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Alleen de Brabantia vuilniszakken worden gebruikt in deze prullenbak.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals