1. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138485

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) heb je niet alleen een stijlvolle prullenbak, maar ook alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan met het verzamelen van afval. Deze prullenbak is speciaal ontworpen om afval te scheiden, dankzij de 2 binnenemmers die elk een capaciteit hebben van 30 liter. Met een totale inhoud van 60 liter is deze prullenbak ideaal voor een groot gezin. Wat deze prullenbak nog handiger maakt, is dat de 2 binnenemmers afzonderlijk van elkaar uit de bak kunnen worden gehaald. Hierdoor kun je de vuilniszakken apart vervangen en de prullenbak gemakkelijk schoonmaken. Het Soft Touch systeem van Brabantia zorgt ervoor dat je met een lichte druk op de deksel de prullenbak kunt openen. Geen gedoe meer met het handmatig openen van de deksel! De rechthoekige vorm van deze prullenbak maakt het mogelijk om deze tegen de muur of in een hoek te plaatsen, zodat hij niet in de weg staat. Hierdoor bespaar je ruimte in je keuken of bijkeuken. Bovendien wordt deze prullenbak geleverd met 120 vuilniszakken, zodat je direct aan de slag kunt met het verzamelen van afval. Met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) breng je niet alleen gemak en efficiëntie in je afvalverzameling, maar ook een.

Pluspunten
  • Je neemt een voorraad vuilniszakken mee naar huis, omdat je 120 zakken krijgt bij deze prullenbak. Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • De prullenbak beslaat redelijk veel ruimte vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks)

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Mineral Concrete Grey + Vuilniszakken (120 stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals