1. black friday
  2. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

30 42 24

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green

De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green maakt het scheiden van afval een fluitje van een cent. Met een totale capaciteit van 60 liter is deze prullenbak perfect geschikt voor een groot gezin. De twee afzonderlijke binnenemmers van 30 liter kunnen eenvoudig uit de bak worden gehaald. Hierdoor kun je de vuilniszakken apart vervangen en de prullenbak gemakkelijk schoonmaken. Dankzij het Soft Touch systeem van Brabantia open je de prullenbak met slechts een lichte druk op de deksel. Bovendien heeft deze prullenbak een rechthoekige vorm, waardoor deze tegen de muur of in een hoek kan worden geplaatst zonder in de weg te staan. De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De prullenbak heeft een elegante groene kleur die een vleugje frisheid aan elke ruimte toevoegt. Met zijn moderne en strakke design is deze prullenbak een echte eyecatcher in je keuken of woonkamer. Bovendien is de prullenbak voorzien van een handige draaggreep, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Of je nu wilt recyclen of gewoon je afval wilt scheiden, met de Brabantia Bo Touch Bin wordt het een moeiteloze taak. Kies voor kwaliteit en gemak met deze praktische en stijlvolle prullenbak.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en algemeen afval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • In deze afvalbak dien je enkel de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Pine Green wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.