1. black friday
  2. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

221521

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum

De Brabantia Bo Touch Bin afvalemmer 2 x 30 Liter Platinum is de perfecte oplossing voor het eenvoudig scheiden van afval. Met een totaal formaat van 60 liter is deze prullenbak ideaal voor grote gezinnen. De afvalemmer is voorzien van twee binnenemmers van elk 30 liter, die eenvoudig uit de bak kunnen worden gehaald. Dit maakt het vervangen van de vuilniszakken een fluitje van een cent en zorgt ervoor dat de prullenbak gemakkelijk schoon te maken is. Het Soft Touch systeem van Brabantia maakt het openen van de prullenbak een plezierige ervaring. Met een lichte druk op de deksel opent de prullenbak zich moeiteloos. Dankzij het rechthoekige ontwerp kan de prullenbak gemakkelijk tegen de muur of in een hoek worden geplaatst, waardoor deze geen onnodige ruimte inneemt. De elegante platinum kleur voegt een stijlvolle touch toe aan elke keuken of afvalverzamelingsruimte. Met de Brabantia Bo Touch Bin afvalemmer wordt afval scheiden een stuk eenvoudiger en hygiënischer. Het duurzame en hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat deze prullenbak jarenlang meegaat. Investeer in een praktische en stijlvolle oplossing voor het beheer van je afval met de Brabantia Bo Touch Bin afvalemmer 2 x 30 Liter Platinum.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt eenvoudig afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • In deze prullenbak dient u uitsluitend de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Platinum wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.