1. black friday
  2. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

221422

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint proof is de perfecte oplossing om vette vingerafdrukken op de deksel te voorkomen. Deze prullenbak is niet alleen handig, maar ook ideaal voor een groot huishouden waar veel mensen tegelijkertijd gebruik van maken. Met het Soft Touch systeem van Brabantia open je de deksel met een zachte aanraking, waardoor het gebruiksgemak nog groter wordt. Het scheiden van afval wordt een fluitje van een cent dankzij de 2 binnenemmers. Je kunt de vuilniszakken afzonderlijk vervangen en de prullenbak gemakkelijk schoonmaken door de binnenemmers apart uit de bak te halen. Daarnaast is deze prullenbak gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een stijlvolle uitstraling geeft aan je keuken of woonkamer. Met een capaciteit van 2 x 30 liter biedt deze Brabantia Bo Touch Bin voldoende ruimte voor al je afval. Of het nu gaat om restafval, plastic, papier of glas, deze prullenbak zorgt ervoor dat je alles gemakkelijk kunt scheiden. Bovendien is de prullenbak voorzien van een handige draaggreep, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen naar de plek waar je hem nodig hebt. Kortom, de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint proof is niet alleen functioneel en praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn ving.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • In deze afvalbak dien je enkel de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter Rvs Fingerprint Proof wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.