1. black friday
  2. Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

221408

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White

De Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White maakt het scheiden van afval wel heel eenvoudig. Met een totale capaciteit van 60 liter is deze prullenbak perfect geschikt voor een groot gezin. De twee afzonderlijke binnenemmers van 30 liter kunnen gemakkelijk uit de prullenbak worden gehaald. Dit maakt het mogelijk om de vuilniszakken afzonderlijk te vervangen en de prullenbak eenvoudig schoon te maken. Dankzij het Soft Touch-systeem van Brabantia kan de prullenbak met een lichte druk op de deksel geopend worden. Hierdoor is het gebruik van de prullenbak zeer comfortabel en hygiënisch. Bovendien heeft de prullenbak een rechthoekige vorm, waardoor deze tegen de muur of in een hoek kan worden geplaatst. Op deze manier staat de prullenbak niet in de weg en past hij perfect in elke keuken. Met de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White wordt afval scheiden een fluitje van een cent. Deze prullenbak combineert functionaliteit met een stijlvol design en is een must-have voor elk huishouden. Voeg een vleugje elegantie toe aan je keuken en geniet van het gemak van deze hoogwaardige prullenbak.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Bij deze afvalbak dien je alleen gebruik te maken van de Brabantia vuilniszakken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 2 x 30 Liter White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.