Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

223020

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black

De Brabantia Bo Touch Bin 60 liter in matzwart is de perfecte aanvulling voor een groot gezin. Dankzij het formaat biedt deze prullenbak voldoende ruimte voor al je afval. Met het Soft Touch systeem van Brabantia open je gemakkelijk de deksel met een lichte aanraking. Geen gedoe meer met vieze handen! De binnenemmer van de prullenbak is eenvoudig uit te nemen, waardoor je deze moeiteloos kunt schoonmaken en de vuilniszak snel kunt vervangen. Dankzij de grote opening kun je zelfs een hele stoffer en blik in één keer in de prullenbak legen. En als je de prullenbak wilt verplaatsen, is dat geen enkel probleem dankzij de stevige handvatten. Ondanks het formaat van de prullenbak is hij makkelijk te verplaatsen. De Brabantia Bo Touch Bin heeft een hoogte van 65,6 cm en wordt geleverd met de bijpassende afvalzakken code M. Deze prachtige matzwarte prullenbak is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Kies voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 liter en geniet van een opgeruimde en trendy keuken!

Pluspunten
  • Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij zijn rechthoekige vorm kan de prullenbak in een hoek of tegen de muur geplaatst worden. Dankzij de uitneembare binnenemmers kunnen ze gemakkelijk schoongemaakt worden.

Minpunten
  • In deze vuilnisbak dien je enkel de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Matt Black wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals