1. black friday
  2. Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

223129

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey

Met de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey haalt u een stevige en betrouwbare prullenbak in huis. Deze prullenbak is perfect voor grote huishoudens vanwege zijn ruime inhoud. Het Soft Touch systeem maakt het mogelijk om de prullenbak te openen met slechts een lichte aanraking op de deksel. De binnenemmer kan gemakkelijk uit de bak worden gehaald, zodat u snel de vuilniszak kunt vervangen en de prullenbak kunt schoonmaken. Dankzij de grote opening zal uw afval niet meer naast de bak vallen. Dit is vooral handig bij het legen van bijvoorbeeld een stoffer en blik. De handvatten maken het gemakkelijk om de prullenbak te verplaatsen, bijvoorbeeld wanneer u hem even buiten wilt zetten om te luchten. Bij de prullenbak worden ook een paar vuilniszakken code M meegeleverd, zodat u hem direct kunt gebruiken.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de afvalbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij het rechthoekige formaat kan je de afvalbak in een hoek of tegen de muur plaatsen. Met de uitneembare binnenemmers kan je ze gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Je gebruikt alleen de Brabantia vuilniszakken in deze prullenbak.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Mineral Concrete Grey wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.