1. Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

30 42 48

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green

De Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green is de perfecte oplossing voor een druk huishouden. Met zijn indrukwekkende formaat biedt deze prullenbak voldoende ruimte voor het afval van een groot gezin. Het Soft Touch systeem van Brabantia zorgt ervoor dat de deksel moeiteloos opent met slechts een lichte druk. Geen gedoe meer met het openen van de prullenbak, het is zo eenvoudig als het maar kan. Een van de handige functies van deze prullenbak is de verwijderbare binnenemmer. Hierdoor is het schoonmaken van de prullenbak een fluitje van een cent en kun je de vuilniszakken snel en gemakkelijk vervangen. Bovendien heeft de Bo Touch Bin een grote opening, waardoor je zelfs een stoffer en blik in één keer kunt legen. Het verplaatsen van de prullenbak is ook geen probleem dankzij de stevige handvatten. Ondanks het formaat van de prullenbak is het eenvoudig om hem te verplaatsen naar waar je maar wilt. Met een hoogte van 65,6 cm is de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green een opvallend stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Bovendien wordt hij geleverd met afvalzakken code M, zodat je meteen aan de slag kunt. Kortom, deze prullenbak combineert functionaliteit en design op een perfecte manier en zal een waardevolle toevoeging zijn aan jouw huishouden.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen. Dankzij de uitneembare binnenemmers kun je ze gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • In deze afvalbak mag je alleen de Brabantia vuilniszakken gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Pine Green wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals