1. black friday
  2. Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138867

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) heb je gelijk alles wat je nodig hebt om je prullenbak te gebruiken. Deze prullenbak is perfect voor een groot huishouden dankzij de ruime inhoud. Met een lichte aanraking op de deksel opent de prullenbak gemakkelijk dankzij het Soft Touch systeem. Bovendien kan je de binnenemmer gemakkelijk uit de bak halen om de vuilniszak te vervangen en de prullenbak schoon te maken. De grote opening zorgt ervoor dat je afval niet meer naast de bak belandt, wat vooral handig is bij het legen van bijvoorbeeld een stoffer en blik. Om het nog makkelijker te maken, heeft de prullenbak handvatten waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo kan je hem bijvoorbeeld even buiten zetten om te luchten. Met de meegeleverde vuilniszakken hoef je geen extra kosten te maken en kan je gelijk aan de slag. Deze prullenbak is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit met zijn Platinum kleur. Hij past perfect in elke keuken of woonkamer. De Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) is de ideale prullenbak voor een druk huishouden dat op zoek is naar gebruiksgemak en kwaliteit.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken mee naar huis, want je krijgt 120 zakken bij deze prullenbak. Met een inhoud van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • De vuilnisbak neemt redelijk veel ruimte in beslag vanwege zijn grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks)

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter Platinum + Vuilniszakken (120 stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.