Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White.

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

223006

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White

De Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White is de perfecte afvalbak voor een groot gezin. Met zijn royale formaat biedt hij voldoende ruimte voor al je huishoudelijk afval. Dankzij het Soft Touch systeem van Brabantia kun je de deksel moeiteloos openen met een lichte druk. Geen gedoe meer met vieze handen of moeilijk te openen deksels! De binnenemmer van de prullenbak is eenvoudig uitneembaar, waardoor je hem snel en gemakkelijk kunt schoonmaken. Bovendien kun je de vuilniszakken in een handomdraai vervangen. En als je een keer wat groter afval hebt, zoals een stoffer en blik, kun je dit zonder problemen in de prullenbak legen dankzij de grote opening. Deze prachtige prullenbak is niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Met zijn strakke witte design past hij perfect in ieder interieur. En als je de prullenbak wilt verplaatsen, is dat geen enkel probleem. Dankzij de stevige handvatten kun je hem gemakkelijk optillen en verplaatsen, ondanks zijn formaat. De Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White is 65,6 cm hoog en wordt geleverd met de benodigde afvalzakken (code M). Kies voor kwaliteit en gemak met deze prachtige afvalbak van Brabantia!

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen. Door de uitneembare binnenemmers kun je ze gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • In deze afvalbak dien je uitsluitend de Brabantia vuilniszakken te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals