1. Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) nodig? Check snel of je deze Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

138867

Omschrijving van de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) heb je alles wat je nodig hebt om gelijk aan de slag te gaan. Deze prullenbak is perfect voor een groot huishouden, met zijn royale inhoud. Met het handige Soft Touch systeem open je de prullenbak moeiteloos met slechts een lichte aanraking op de deksel. En dankzij de meegeleverde vuilniszakken kun je gelijk aan de slag. De binnenemmer van de prullenbak is eenvoudig uitneembaar, waardoor je snel en gemakkelijk de vuilniszak kunt vervangen en de prullenbak kunt schoonmaken. Nooit meer afval dat naast de bak belandt, dankzij de grote opening. Dit is vooral handig bij het legen van bijvoorbeeld een stoffer en blik. Bovendien is de prullenbak voorzien van handvatten, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Handig als je even buiten wilt luchten. Met de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) haal je een praktische en stijlvolle prullenbak in huis. De combinatie van functionaliteit en design maakt deze prullenbak een echte aanwinst voor jouw interieur.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken thuis, omdat je 120 zakken krijgt bij deze prullenbak. Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij zijn rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Door het grote formaat neemt de prullenbak redelijk veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks)

Om te bekijken of je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Bo Touch Bin 60 Liter White + Vuilniszakken (120 stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals