1. Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter

Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter Black Friday deal

5/5

Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter nodig? Check snel of je deze Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter.

Specificaties Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

100246

Omschrijving van de Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter

Droog je wasgoed op een efficiënte en handige manier met de Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter. Deze droogmolen is ontworpen om het drogen van je wasgoed gemakkelijk te maken, of het nu in de tuin of op je terras is. Met het Easy-Lift-systeem is de droogmolen licht te bedienen, zodat je zonder moeite de perfecte hoogte kunt instellen. De hoogte is verstelbaar van 149 tot 197 centimeter, waardoor je de drooglijn eenvoudig kunt aanpassen aan jouw behoeften. Of je nu beddengoed wilt drogen of fijn wasgoed aan kledinghangers wilt ophangen, de Brabantia droogmolen biedt de ideale oplossing. Met de speciale gaatjes in de armen van de droogmolen kun je kledinghangers met fijn wasgoed gemakkelijk ophangen, waardoor je kleding mooi blijft en niet vervormt. Zelfs met nat wasgoed blijven de drooglijnen strak gespannen, waardoor je kleding snel en gelijkmatig droogt. Daarnaast staat de droogmolen stevig en stabiel dankzij het afsluitbare grondanker, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over wiebeligheid of omvallen. De Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter wordt geleverd met een weerbestendige beschermhoes, zodat je de droogmolen veilig kunt opbergen wanneer hij niet in gebruik is. Ook wordt er een handig tasje mee.

Pluspunten
  • Dankzij het Lift-O-Matic systeem kan je de gewenste werkhoogte instellen, waarmee je ook beddengoed kan ophangen. De droogmolen is geschikt voor 5 ladingen was en past goed in een middelgrote tuin. Met behulp van het grondanker kan je de droogmolen in de grond of tussen de tegels plaatsen en op elk gewenst moment verplaatsen.

Minpunten
  • De droogmolen staat iets minder stevig dan een droogmolen die je met een grondanker in beton bevestigt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter

Om te bekijken of je de Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals