1. Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang

Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang Black Friday deal

5/5

Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang nodig? Check snel of je deze Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang.

Specificaties Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

403507

Omschrijving van de Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang

Het Brabantia HangOn droogrek (wit) met een indrukwekkende drooglengte van 25 meter is de perfecte oplossing voor al je wasgoed. Dit droogrek is ruim genoeg om 2,5 volle trommels wasgoed te drogen, waardoor je nooit meer ruimte tekort zult komen. Het droogrek is uitgerust met handige haken aan de zijvleugels, waarmee je maar liefst 8 kledinghangers kunt ophangen. Hierdoor blijven je overhemden en blouses kreukvrij tijdens het drogen. Daarnaast is er een ruime ophangstang met plaats voor nog eens 10 extra hangers, waardoor het totaal aantal kledinghangers dat je kunt plaatsen op 18 komt. De verstelbare vleugels van het droogrek stellen je in staat om de gewenste stand te kiezen, zodat je zelfs lang wasgoed, zoals je favoriete jumpsuit of handdoeken, kunt drogen zonder problemen. Veiligheid is ook een belangrijke factor bij dit droogrek, dankzij de transportbeveiliging die ervoor zorgt dat het rek niet zomaar dichtklapt. Hierdoor is het ook veilig te gebruiken in de buurt van kinderen. Met het Brabantia HangOn droogrek geniet je van het gemak van een ruime drooglengte, handige ophangmogelijkheden en verstelbare vleugels, terwijl je tegelijkertijd de veiligheid van je kinderen waarborgt. Een must-have voor elke huishouden.

Pluspunten
  • Maak extra ruimte voor meer wasgoed door je kledinghangers aan de extra stang te hangen. Het droogrek biedt plaats aan 2,5 trommel wasgoed. Gebruik het transportslot om het droogrek te verplaatsen zonder dat het inklapt.

Minpunten
  • Vanwege het ontbreken van wielen glijdt het droogrek niet soepel van binnen naar buiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang

Om te bekijken of je de Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia HangOn droogrek 25 meter met stang wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals