1. black friday
  2. Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 50 meter + anker

Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 50 meter + anker Black Friday deal

5/5

Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 50 meter + anker nodig? Check snel of je deze Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 50 meter + anker voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 50 meter + anker.

Specificaties Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 50 meter + anker

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

290428

Omschrijving van de Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 50 meter + anker

Met de Brabantia Lift-o-Matic droogmolen in de elegante kleur antraciet, hoef je je geen zorgen te maken over het energieverbruik bij het drogen van je beddengoed en kleding. Deze droogmolen heeft namelijk een indrukwekkende drooglengte van maar liefst 50 meter, waardoor je zonder enige moeite wel 5 ladingen wasgoed kunt ophangen. Daarnaast zijn er handige ophanggaten in de armen van de droogmolen, waar je gemakkelijk kleerhangers met overhemden aan kunt hangen. Het Lift-O-Matic systeem van deze droogmolen is een ware uitkomst. Hiermee kun je de droogmolen traploos instellen op de perfecte werkhoogte voor jou, variërend van 129 tot 187 centimeter. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te bukken of te rekken tijdens het ophangen of afnemen van je was. Bovendien zorgen de strakke drooglijnen, die altijd perfect gespannen zijn dankzij dit systeem, voor een professioneel ogend resultaat. Dankzij het stevige grondanker staat de droogmolen altijd stabiel in je tuin of op je terras. Zelfs op winderige dagen hoef je je geen zorgen te maken dat je wasgoed wegwaait. En als je de droogmolen toch liever op een andere plek wilt gebruiken, is dat geen enkel probleem. Deze droogmolen is namelijk ook nog eens eenvoudig te verplaatsen. Met de Brabantia Lift-o-Matic droogmolen geniet je dus niet.

Pluspunten
  • Je kunt de gewenste werkhoogte instellen met behulp van het Lift-O-Matic systeem, waarmee je ook beddengoed kunt ophangen. De droogmolen, geschikt voor 5 ladingen wasgoed, is ideaal voor een middelgrote tuin. Met behulp van het grondanker kun je de droogmolen in de grond of tussen de tegels plaatsen en op elk gewenst moment verplaatsen.

Minpunten
  • De droogmolen staat iets minder stevig dan een droogmolen die je met een bodemhuls in beton plaatst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 50 meter + anker

Om te bekijken of je de Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 50 meter + anker tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Lift-o-Matic droogmolen 50 meter + anker wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.