1. Brabantia Lift-O-Matic droogmolen 50 meter + beschermhoes + wasknijpertasje + wasknijpers

Brabantia Lift-O-Matic droogmolen 50 meter + beschermhoes + wasknijpertasje + wasknijpers Black Friday deal

5/5

Brabantia Lift-O-Matic droogmolen 50 meter + beschermhoes + wasknijpertasje + wasknijpers nodig? Check snel of je deze Brabantia Lift-O-Matic droogmolen 50 meter + beschermhoes + wasknijpertasje + wasknijpers voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia Lift-O-Matic droogmolen 50 meter + beschermhoes + wasknijpertasje + wasknijpers.

Specificaties Brabantia Lift-O-Matic droogmolen 50 meter + beschermhoes + wasknijpertasje + wasknijpers

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

290527

Omschrijving van de Brabantia Lift-O-Matic droogmolen 50 meter + beschermhoes + wasknijpertasje + wasknijpers

Met de Brabantia Lift-O-Matic droogmolen haal je het gemak van drogen naar je tuin of terras. Dankzij het stevige metalen grondanker kan de droogmolen eenvoudig worden geplaatst, of je nu gras of tegels hebt. Met een indrukwekkende drooglijn van 50 meter kun je de was van 4 personen of zelfs meer drogen. Met het Lift-O-Matic systeem kun je de gewenste werkhoogte instellen, zodat je nooit meer hoeft te bukken of rekken. Het innovatieve ontwerp van de droogmolen zorgt voor soepele droogarmen die je gemakkelijk kunt draaien. Hierdoor hoef je niet met je zware wasmand te sjouwen en kun je de was eenvoudig ophangen. Bij de droogmolen worden ook handige wasknijpers meegeleverd, die je netjes kunt opbergen in het meegeleverde knijpertasje. Het tasje heeft zelfs een handige ophanghaak die je aan de molen kunt bevestigen, zodat je altijd je wasknijpers bij de hand hebt. Na gebruik kun je de droogmolen eenvoudig opbergen in de bijpassende Brabantia beschermhoes. Zo blijft de droogmolen beschermd tegen weersinvloeden en blijft hij langer in optimale staat. Met de Brabantia Lift-O-Matic droogmolen wordt het drogen van je was een moeiteloze en efficiënte taak, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van het buitenleven.

Pluspunten
  • Je kunt de gewenste werkhoogte instellen met behulp van het Lift-O-Matic systeem, waarmee je ook beddengoed kunt ophangen. De droogmolen is geschikt voor 5 ladingen was en is ideaal voor een middelgrote tuin. Met het grondanker kun je de droogmolen in de grond of tussen de tegels plaatsen en op elk gewenst moment verplaatsen.

Minpunten
  • De droogmolen staat iets minder stevig dan een droogmolen die je met een betonnen bodemhuls plaatst.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia Lift-O-Matic droogmolen 50 meter + beschermhoes + wasknijpertasje + wasknijpers

Om te bekijken of je de Brabantia Lift-O-Matic droogmolen 50 meter + beschermhoes + wasknijpertasje + wasknijpers tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia Lift-O-Matic droogmolen 50 meter + beschermhoes + wasknijpertasje + wasknijpers wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals