1. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown Black Friday deal

5/5

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown nodig? Check snel of je deze Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

208560

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown is een praktische en stijlvolle toevoeging aan jouw keuken. Met zijn handige binnenemmer met sleuven, voorkomt deze afvalbak dat een volle vuilniszak vacuüm zuigt. De compacte afmetingen en inhoud van 12 liter maken deze prullenbak perfect voor een klein huishouden van 2 personen. De metalen deksel sluit geruisloos en zorgt voor een reukdichte afsluiting. Dankzij de anti-slipvoetjes onder de rand en het pedaal, blijft de pedaalemmer stevig op zijn plaats staan, zelfs op een gladde tegelvloer. Daarnaast biedt Brabantia maar liefst 10 jaar garantie op deze kwalitatieve metalen prullenbak, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je nog lang plezier zult hebben van deze vuilnisbak. Om optimaal gebruik te maken van deze prullenbak, raden wij aan om de Brabantia afvalzakken code X te gebruiken. Deze afvalzakken sluiten perfect aan op de binnenemmer, waardoor je op een hygiënische manier je afval kunt weggooien. Met zijn elegante Mineral Cosy Brown kleur voegt deze Brabantia NewIcon Pedaalemmer niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan jouw keuken.

Pluspunten
  • Deze vuilnisbak heeft een capaciteit van 12 liter en is daarom zeer geschikt voor bij je bureau. Je opent de deksel door op het pedaal te drukken met je voet, waardoor je je handen vrij hebt en geen last hebt van vingerafdrukken. De deksel sluit geruisloos, waardoor je geen harde klap hoort.

Minpunten
  • De prullenbak heeft slechts één binnenemmer, waardoor je geen afval kan scheiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown

Om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter Mineral Cosy Brown wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals