1. Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White Black Friday deal

5/5

Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White nodig? Check snel of je deze Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White.

Specificaties Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White

Merk

Brabantia

Fabrikantcode

11 19 69

Omschrijving van de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White

De Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White is een handige toevoeging aan je keuken. Met zijn compacte afmetingen en bescheiden inhoud van 12 liter is hij perfect geschikt voor een klein huishouden. De binnenemmer is voorzien van sleuven, waardoor een volle vuilniszak niet vacuüm zuigt. Dit bespaart je een hoop gedoe bij het verwisselen van de zak. De metalen deksel sluit geruisloos en zorgt voor een reukdichte afsluiting. Geen nare geurtjes meer in je keuken! Bovendien heeft de pedaalemmer anti-slipvoetjes onder de rand en het pedaal, waardoor hij stevig op zijn plek blijft staan, zelfs op een gladde tegelvloer. En maak je geen zorgen over de kwaliteit van deze prullenbak. Brabantia biedt maar liefst 10 jaar garantie op je aankoop, zodat je zeker weet dat je lang plezier zult hebben van deze vuilnisbak. En om het helemaal compleet te maken, kun je deze prullenbak gebruiken met de Brabantia afvalzakken code X. Zo wordt het opruimen van je afval nog makkelijker en efficiënter.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 12 liter is hij geschikt om naast je bureau te plaatsen. Je opent de deksel met je voet om vingerafdrukken te vermijden. De deksel sluit geluidloos, dus je hoort geen harde klap.

Minpunten
  • De prullenbak is voorzien van slechts één binnenemmer, waardoor afval niet gescheiden wordt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White

Om te bekijken of je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Brabantia NewIcon Pedaalemmer 12 Liter White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals